-αν- Αρχική Σελίδα

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Mήπως σύντροφοι ήρθε η ώρα να υψώσουμε ψηλά τις μαυροκόκκινες..(;)

Tώρα που το αντιεξουσιαστικό/αντιφασιστικό κίνημα "κυκλώνεται" από παντού και δέχεται τα πυρά μπάτσων,κυβερνόντων και ρουφιάνων συνεργατών (Μ.Μ.Ε.), τώρα που καθημερινά όλοι-ες μας δεχόμαστε τη βία με όλα τα μέσα και από όλα τα κρατικά τσιράκια..από τον μπάτσο και τον ασφαλίτη της γειτονιάς μας και τους ελεγκτές που δολοφονούν πιτσιρικάδες χωρίς εισητήριο μέχρι τα αφεντικά και τους νεοναζί λακκέδες τους.
Τώρα που τα συντρόφια μας είναι στα κελιά και καταφεύγουν σε έσχατες λύσεις όπως η απεργία πείνας είτε για να διεκδικήσουν την άμεση απελευθέρωση τους είτε για να υπερασπίσουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια που ποδοπατείται στα κάτεργα των ελληνικών φυλακών.
Τώρα που το κράτος έκτακτης ανάγκης κατασκευάζει ψεύτικα κατηγορητήρια και καλοστημένες σκευωρίες και στέλνει αθώους αγωνιστές στη φυλακή.Τώρα που οι μαθητές δείχνουν το δρόμο που στη πορεία της 6/12 οργανωμένα και περιφρουρημένα και παρά τη μπατσοκρατία,και τα κορδόνια (αριστερά-δεξιά) έκαναν πορεία με συνθήματα και υψωμένες γροθιές και απάντησαν δυναμικά στις επιθέσεις των χοίρων με χημικά και συλλήψεις.
Τώρα που οι φασίστες σηκώνουν κεφάλι,πρέπει να τους το κόψουμε.Τώρα που τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ συνεχίζουν να θρέφουν τη "θεωρία των δύο άκρων" και το παίζουν δήθεν "αντίφα" κρυμμένοι πίσω από τις πλάτες του μπαμπά δένδια και των "δραστικών αντιφασιστικών αποφάσεων της κυβέρνησης",κατακρίνοντας όμως το λαΪκές αντιφασιστικές δράσεις που έγιναν τους προηγούμενους μήνες κ΄ συνεχίζουν να γίνονται,παρομοιάζοντας τες με τη μαφιόζικη εκτέλεση των 2 νεοναζί πρίν ένα μήνα.
Τώρα που αρκετός κόσμος αρχίζει σιγά-σιγά ν'αντιλαμβάνεται ότι είναι εφικτός ένας άλλος κόσμος ..που μπορεί να χτιστεί μέσα από τα συντρίμια της κάθε εξουσίας,με κοινό-ταξικό αγώνα ντόπιων και μεταναστών,με αλληλεγγύη,με δράση σε κάθε γειτονιά,βάζοντας τέλος στην απάθεια κ' την απαισιοδοξία που τρώει τον κόσμο το τελευταίο καιρό.
Δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη σ'αυτούς που λένε πως τα πράγματα "θα φτιάξουν" με εκλογές,με 24ωρες απεργίες-κηδείες μιά φορά στους 3 μήνες.
Δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη σ'αυτούς που λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα έσπευσαν σα κοράκια (αυτό είναι άλλωστε και το επάγγελμα τους) να τον βγάλουν μέλος της αντ.αρ.συ.α,του κκε και ότι άλλο θέλετε..αυτό ακριβώς που έκαναν και πριν πέντε χρόνια λίγα 24ωρα μετά την εκτέλεση Γρηγορόπουλου που αμέσως τον βάφτισαν αναρχικό,χούλιγκαν που συμμετείχε σε επεισόδια ή τον 19χρονο που δολοφονήθηκε από ελγκτή κ΄ οδηγό πριν 4 μήνες και την επόμενη ημέρα του κόλλησαν την ταμπέλα "τζαμπατζής"..είναι αυτά τα κοράκια που στις μεγάλες διδηλώσεις των περασμένων ετών που ο κόσμος κατέκλυζε τους δρόμους και ξεπερνούσε τις 100.000 αυτοί μιλούσαν για 25-30.000 άτομα,είναι αυτοί που ενώ κάνουν επιτόπιο ρεπορτάζ από το δρόμο παραπληροφορούν,λέγοντας ότι 150-200 κουκουλοφόροι πετούν μολότοφ στα ΜΑΤ και διαλύουν τις συγκεντρώσεις,αγνοώντας (σκόπιμα βέβαια) το γεγονός ότι οι "ειρηνικοί" διαδηλωτές χειροκροτούν τους κακούς κουκουλοφόρους και βρίζουν ή φτύνουν τα ένστολα γουρούνια.
Απένατι σ'αυτούς και για όλους τους παραπάνω λόγους πρέπει να υψώσουμε τη σημαία της αναρχίας...το μαυροκόκκινο λάβαρο...
Με τις σκέψεις μας και την αλληλεγγύη μας στους διωκομένους μας συντρόφους: Α.Δ.ΜΠΟΥΡΖΟΥΚΟ, Δ.ΠΟΛΙΤΗ, Γ.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, Ν.ΡΩΜΑΝΟ, Θ.ΣΙΨΑ, Τ.ΘΕΟΦΙΛΟΥ, Σ.ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ, Ρ.ΣΥΡΙΑΝΟ, Κ.ΓΟΥΡΝΑ, Σ.ΞΗΡΟ, Μ.ΤΣΙΛΙΑΝΙΔΗ,Μ.ΡΑΔΑΜΑΝΟΓΛΟΥ κ.α.
επίσης
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ κ' ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ Μ.ΖΕΡΒΑ και ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΡΕΙΩΝ 6/12 ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΑΧΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ Α.Τ. ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ.
Το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο απ'ολα τα κελιά...

Μια παρέα νεαρών αναρχικών/αντιεξουσιαστών που κυκλοφορεί  στις  γειτονιές της Αθήνας...


Αναδημοσίευση από : Athens Indymedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου