-αν- Αρχική Σελίδα

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Ναι ρε συ...

Διάβασα στο facebook, σε "τοίχο" βουλευτή της ΔημΑρ, αναδημοσιευμένο  από "τοίχο" φίλης του, το παρακάτω κείμενο...

" Το 99% των "αγανακτισμένων" που θα γεμίσουν τους δρόμους την Τρίτη 9/10/2012 για να υποδεχθούν την Μέρκελ.... ΚΑΙ θα "βαπτιστούν" από τα ΜΜΕ "λαός με δίκαια αιτήματα"... ΚΑΙ θα συνοδευτούν από "ψευτοεπαναστάτες" και "χουλιγκάνους" συμπεριλαμβάνονται στις πιο κάτω Λίστες....
ΛΙΣΤΕΣ εκατοντάδων επίορκων συνδικαλιστικών παραγόντων
ΛΙΣΤΕΣ χιλιάδων καταθετών του εξωτερικού
ΛΙΣΤΕΣ χιλιάδων φοροφυγάδων 
ΛΙΣΤΕΣ χιλιάδων φοροκλεπτών
ΛΙΣΤΕΣ χιλιάδων άφαντων συνταξιούχων 
ΛΙΣΤΕΣ χιλιάδων μαϊμού τυφλών και αναπήρων
ΛΙΣΤΕΣ χιλιάδων καταπατητών & ιδιοκτητών αυθαιρέτων
ΛΙΣΤΕΣ χιλιάδων απόρων βιομηχάνων, βιοτεχνών κι εμπόρων
ΛΙΣΤΕΣ χιλιάδων απόρων ιατρών, δικηγόρων, συμβολαιογράφων κ.ά.
ΛΙΣΤΕΣ χιλιάδων δανειοληπτών που τό παιξαν νεόπλουτοι
ΛΙΣΤΕΣ χιλιάδων βολεμένων χωρίς αντικείμενο εργασίας
ΛΙΣΤΕΣ εκατοντάδων επίορκων κρατικών λειτουργών και υπαλλήλων όλων των βαθμίδων εξουσίας (νομοθετικής, εκτελεστικής, αυτοδιοικητικής, διοικητικής, δικαστικής κλπ κλπ)
Όλοι αυτοί λήστεψαν και ληστεύουν όλους όσους είμαστε σήμερα άνεργοι, χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, μικρομεσαίοι ............. και όλους όσους προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να κρατηθούμε όρθιοι ... χωρίς να γκρεμίζουμε και να καίμε ... 
Εμείς δεν θα είμαστε μαζί τους...."
  
Τέτοια γενίκευση μόνο από "ελιτιστές" της Αριστεράς και από ακροδεξιά γκρουπούσκουλα.
Ναι ρε συ ..υπάρχουν εκατοντάδες επίορκοι συνδικαλιστές που με την ανοχή και την συμπαράσταση αυτών που σήμερα κραυγάζουν εναντίον τους, έγιναν κράτος εν κράτει. Υπάρχουν όμως και χιλιάδες "συνδικαλιζόμενοι" που καθημερινά αγωννίζονται και αγωνιούν, όχι για το πατεσπάνι τους αλλά για τ ψωμί τους.
Ναι ρε συ...υπάρχουν χιλιάδες καταθέτες στο εξωτερικό. Οι πιο πολλοί απ΄τους οποίους έχουν βγάλει νομίμως τα λεφτά τους έξω (κυρίως εμβάσματα στα παιδιά τους που φοιτούν έξω)
Ναι ρε συ...υπάρχουν χιλιάδες φοροφυγάδες και φοροκλέφτες. Μην σου πω εκατομμύρια. Όταν το σύστημά σας έχει εκπαιδεύσει το Λαό στο "ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε κι ό,τι αρπάξει ο κώλος μας" η φοροδιαφυγή είναι αποτέλεσμά...Κι όταν ο ΦΠΑ είναι στα ύψη η φοροκλοπή είναι "καθήκον"

Ναι ρε συ...υπάρχουν χιλιάδες "άφαντοι" συνταξιούχοι και μαιμού τυφλοί και ανάπηροι. Όταν το σύστημά σας είναι ανίκανο να ελέγξει το αυτονόητο.
Ναι ρε συ...υπάρχουν χιλιάδες καταπατητές και ιδιοκτήτες αυθαιρέτων. Όταν το σύστημά σας κάθε τόσο δίνει το δικαίωμα μ΄ένα μικρό πρόστιμο να βάλεις νερό και ρεύμα στο αυθαίρετο ή σε πιο "καραμπινάτες" περιπτώσεις πεοθηλάζει τον καταπατητή επειδή είναι ιδιοκτήτης ΜΜΕ ή ημέτερος.
Ναι ρε συ...υπάρχουν χιλιάδες "άποροι" βιομήχανοι, βιοτέχνες και έμποροι. όταν το σύστημά σας κάνει τα στραβά μάτια στην αυταπόδεικτη ανομία τους και τώρα δεν πάει να χτυπήσει το πρόβλημα αλλά τον ήδη εξαθλιωμένο μικροβιοτέχνη και μικροέμπορο.
Ναι ρε συ...υπάρχουν χιλιάδες άποροι, γατροί, συμβολαιογράφοι και δικηγόροι. Δεν είναι όλοι τα 10 μεγάλα δικηγορικά γραφεία. Δεν είναι όλοι οι 50 μεγαλογιατροι. Υπάρχουν χιλιάδες παιδιά που δουλεύουν αμισθί σε μεγάλα δικηγορικά γραφεία με το πρόσχημα της εκπαίδευσης και γιατροί που χτυπάνε 36ωρες βάρδιες χωρίς να πληρώνονται καν τον βασικό.

Ναι ρε συ...υπάρχουν χιλιάδες δανειολήπτες που το 'παιξαν νεόπλουτοι επειδή το σύστημά σας τους πούλησε φύκια για μεταξωτές κορδέλλες. Αλλά υπάρχουν και χιλιάδες δανειολήπτες που απλώς ήθελαν ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους και τους εαυτούς τους και μέχρι χτες είχαν την δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Ναι ρε συ...υπάρχουν χιλιάδες βολεμένοι χωρίς αντικείμενο εργασίας επειδή το σύστημά σας ήθελε να φτιάξει στρατό ψηφοφόρων. Βόλευαν, και βολεύουν ακόμα, ημετέρους, σε αχρείαστες ή ακόμα και ανύπαρκτες υπηρεσίες, αντί να συμπληρώσουν τις τραγικές ελλείψεις σε υπηρεσίες υγείας, εκπαίδευσης κτλ.

Ναι ρε συ...υπάρχουν χιλιάδες επίορκοι κρατικοί λειτουργοί όλων των βαθμίδων και όλων των εξουσιών. Επίορκοι που το σύστημά σας όχι μόνο εξέθρεψε αλλά και συντηρεί με νύχια και με δόντια για να τους χρησιμοποιήσει ακόμα "σκληρότερα" τώρα που ο καπιταλισμός πνέει τα λοίσθια.

Όλοι αυτοί που λήστεψαν και ληστεύουν ακόμα, όλους εμάς, τους άνεργους, τους μικροσυνταξιούχους, τους χαμηλόμισθους, τους μικρομεσαίους, ούτε κατέβηκαν ποτέ ούτε θα κατέβουν στον δρόμο. Δεν έχουν να φοβηθούν απ΄το σύστημα. Κι ούτε υπάρχει περίπτωση το σύστημα να τους χτυπήσει. Ο ένας χρησιμοποιεί τον άλλον και οι δυο μαζί παίζουν τάβλι στην πλάτη μας.
Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να είμαστε μαζί τους. Και δεν είμαστε μαζί τους. 
Για να φτιάξεις ομελέτα πρέπει να σπάσεις αυγά.
 Γι αυτό πρέπει να είμαστε στον δρόμο, δυναμικά και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις επιθέσεις του καθεστώτος. Όχι μόνο για να κρατηθούμε όρθιοι. Αλλά για να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας.
Θέλουμε όλα για όλους κι όχι για την ελιτ και τη νομεκλατούρα του καθεστώτος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου