-αν- Αρχική Σελίδα

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Βορίδης και Γιακουμάτος συναγωνίζονται σε αναλγησία

Υπέρ των πλειστηριασμών στην πρώτη κατοικία τάχθηκε μιλώντας στον Real Fm, ο βουλευτής της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης γνωστός και ως τσεκουροφόρος, λέγοντας ότι κάποια στιγμή πρέπει να προχωρήσει η πληρωμή των οφειλομένων στις τράπεζες.

«Δεν το γνωρίζω το συγκεκριμένο θέμα, δεν ξέρω ποια είναι η πρόθεση της κυβέρνησης, αλλά, να το πω διαφορετικά, είναι σαφές ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να προχωρήσει εκεί μια διαδικασία αποπληρωμής οφειλών, επομένως πρέπει σιγά-σιγά να μπαίνουμε σε κάποιου είδους ρυθμό, τώρα αν θα το κάνουμε σε ένα χρόνο, ή θα το κάνουμε σε έξι μήνες θα το κάνουμε σε 18 μήνες, αλλά κάποια ώρα πρέπει να γίνει», τόνισε ο Βορίδης
Και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή στην πραγματικότητα εξαιτίας της κρίσης και για τους προφανείς λόγους που καταλαβαίνουμε γιατί τα νοικοκυριά είχαν προγραμματίσει με έναν ορισμένο τρόπο κάποια πράγματα στη ζωή τους και τώρα δεν μπορούν να αποπληρώσουν οφειλές, μπήκαν, θωρακίστηκαν αν θέλετε αυτές οι οφειλές ώστε να μη μπορεί να γίνει εκτέλεση σε βάρος περιουσιακών στοιχείων σε ότι αφορά την πρώτη κατοικία. Αλλά, αυτό οδηγεί σε πάγωμα διαδικασίας αποπληρωμής των δανείων, γιατί τώρα με αυτό τον τρόπο εφόσον κάποιος δε μπορεί να εκτελέσει ο άλλος δεν πληρώνει. Αρα λοιπόν κατανοητό το ζήτημα της κοινωνικής επίπτωσης, αλλά ταυτόχρονα κάποια ώρα πρέπει να προχωρήσει κι αυτό. Κάποια ώρα πρέπει να αποπληρωθούν οι οφειλές».

Στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό, ο άλλος γίγας της δημοκρατίας ο Γεράσιμος Γιακουμάτος δήλωσε

«..δεν μπορεί να υπάρχουν 6 καφετέριεςσε μια κοντινή απόσταση και να δουλεύουν όλες, οι δύο ας κλείσουν ενώ τα μαγαζιά που θα απομείνουν θα πρέπει να δουλεύουν με συνεχές ωράριο». 

 Δεν μπορώ ν αποφασίσω ποιός είναι πιο ανάλγητος απ΄τους δυο.
 Είναι σαφές και γίνεται καθημερινά, σαφέστερο, ότι έχουμε πόλεμο. Πόλεμο απέναντι στα φασιστοειδή, που μερικές χιλιάδες ηλιθίων έστειλαν στην βουλή και πόλεμο απέναντι σ΄ένα καθεστώς που στερεί καθημερινά την αξιοπρέπεια, ακόμα και των αυτιστικών που ψήφισαν τα τρία κόμματα που το στηρίζουν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου