-αν- Αρχική Σελίδα

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Τήρηση των νόμων κατά το δοκούν. Προστασία προσωπικών δεδομένων (λέμε τώρα)

Ο Λοβέρδος έβγαζε στην φόρα τα πρόσωπα και τα ονόματα μερικών  ιερόδουλων φορέων του ιού HIV, οι περισσότερες εκ των οποίων εκπορνευόντουσαν για την δόση τους. (Φυσικά τα ονόματα και οι φάτσες των ηλιθίων που πήγαιναν επί πληρωμή μαζί τους και μάλιστα χωρίς προφύλαξη ενώ ήταν σαφές ακόμα και στο σκοτάδι, ακόμα και μ όλο τον μπετόν του κόσμου να είχαν βάλει τα κορίτσια πάνω τους, ότι κα΄τι δεν πάει καλά με την υγεία τους, ούτε λόγος). Φυσικά έγινε για το κοινό καλό. Ούτε λόγος για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
Αθηναική εφημερίδα, μεγάλου εκδοτικού συγκροτήματος, δημοσιοποιεί ονόματα απ΄την λεγόμεη show bizzzzzzz.....ως φοροφυγάδες.
Καμμιά αντίδραση για την παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
Οι "αρχές" σε κάθε σύλληψη  διαδηλωτών, βγάζει στην δημοσιότητα τα ονόματα και τα πρόσωπά τους, πριν κάν τους απαγγελθεί κατηγορητήριο... Καμμιά ευαισθησία για την παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
Δεν θεωρώ δεδομένο ότι η λίστα που έβγαλε ο Βαξεβάνης στην δημοσιότητα είναι ντε και καλά η λίστα Λαγκαρτ. Μπορεί και να είναι. Μπορεί να είναι χαλκευμένη και να την "πάτησε" (σε καμμιά περίπτωση δεν την θεωρώ φτιαχτή απ΄τον δημοσιογράφο).
Φυσικά, ακόμα κι αν είναι αληθινή η Λίστα, δεν σημαίνει ότι όσοι είναι καταγεγραμμένοι εκεί μέσα, είναι και φοροφυγάδες ή έχουν βγάλει τα χρήματα τους με δόλιο τρόπο. Η ουσία όμως ποιά είναι;
Ο Βαξεβάνης που "τόλμησε" να δημοσιοποιήσει την λίστα ή ο έλεγχος όλων όσοι είναι στην λίστα (και όχι μόνο σ΄αυτήν) για να δούμε επιτέλους ποιός είναι τι και όχι φυσικά για λόγους κουτσομπολίστικης διάθεσης αλλά για να αποδωθούν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και να πάψει επιτέλους η εικοτολογία.; Το αυτονόητο δεν είναι πάντα αυτονόητο. Και η Δημοκρατία δυστυχώς είναι ΠΑΝΤΑ φενάκη.
Καλά κουράγια Βαξεβάνη. Καλά Κουράγια σε όλους τους πολιτικούς κρατούμενους. (μέσα και έξω απ΄τις φυλακές)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου